Αρχική Σελίδα Επιδόμος Ε.Π.Ε. Gunite | Αδιαταρακτη Κοπη Μπετον | Ανθρακονηματα | Ειδικες Επισκευες Αποκαταστασης Κτιριων ΕΠΙΔΟΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Γρηγ. Λαμπράκη 29 Λυκόβρυση 14123 Αθήνα
Τ 210 5065312
F 210 5063461
info@epidomos.gr
 
 
 
 
 
 

Πολιτική Απορρήτου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών συλλέγονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την διεκπεραίωση και εκτέλεση των διαφόρων έργων, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα πρόσβασης σε κάθε στοιχείο που έχει δώσει στην Εταιρία, μπορεί να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν ή να περιορίσει την επεξεργασία τους ή ακόμα και να ζητήσει την διαγραφή τους από τα αρχεία της εταιρίας. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης αναγνωρίζει ότι δίνοντας τα στοιχεία του στηνν Εταιρία παρέχει τη ρητή συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Εταιρία για τους ανωτέρω σκοπούς.
Η Εταιρία δικαιούται, χωρίς δική της ευθύνη, να αποκαλύψει οποιαδήποτε στοιχεία ή/ και πληροφορίες του Πελάτη στις αρχές επιβολής του νόμου, σε κρατικούς λειτουργούς ή/ και σε τρίτους, εφόσον θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητο ή αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών της ή για την υποστήριξη των έννομων συμφερόντων της.
Η Εταιρία δύναται να ενημερώσει τον Πελάτη σχετικά με την παροχή υπηρεσίας της, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικά ή με επιστολή μέσω συμβατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση επικοινωνίας του.
Για τυχόν ερωτήσεις, παρατηρήσεις, σχόλια ως και άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων είναι δυνατή η επικοινωνία στο τηλ. 210-5065312 ή στο info@epidomos.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να βρείτε στο Cookie Policy.