Αρχική Σελίδα Επιδόμος Ε.Π.Ε. Gunite | Αδιαταρακτη Κοπη Μπετον | Ανθρακονηματα | Ειδικες Επισκευες Αποκαταστασης Κτιριων ΕΠΙΔΟΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Γρηγ. Λαμπράκη 29 Λυκόβρυση 14123 Αθήνα
Τ 210 5065312
F 210 5063461
info@epidomos.gr
 
 
 
 
 
 

Τοπικές Επισκευές Σκυροδέματος

Το οπλισμένο σκυρόδεμα όταν εκτίθεται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως ατμοσφαιρική ρύπανση, υγρασία, νερό, κοντινή απόσταση από την θάλασσα κλπ προσβάλλεται από αυτούς. Η προσβολή αυτή εισχωρεί στους πόρους του σκυροδέματος και δημιουργεί διάφορα φαινόμενα όπως η ενανθράκωση που με την σειρά της προσβάλει τον σιδηροπλισμό. Έτσι είναι συχνό φαινόμενο να παρουσιάζονται βλάβες όπως η οξείδωση του σιδηροπλισμού, η αποτίναξη και αποφλοίωση του σκυροδέματος σε υποστυλώματα, δοκούς, πλάκες κλπ.

Στις περιπτώσεις αυτές γίνεται τοπική επισκευή του σκυροδέματος με ειδικά επισκευαστικά υλικά που αναστέλλουν την διάβρωση και αποκαθιστούν την διατομή του σκυροδέματος.

Η Επιδόμος ΕΠΕ, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με ΜΟΝΙΜΟ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, εγγυάται την άρτια εκτέλεση των τοπικών επισκευών σκυροδέματος. Σχετικά Video

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ VIDEO 2 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ VIDEO 3 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ VIDEO 4 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ VIDEO 6 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ VIDEO 7 ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ VIDEO 8